クーラーを効かせ、本日、私たちのブランチは豚の冷しゃぶで、缶ビールを美味しくいただきました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/73/46/035afd85b05dc52df8dd6a0e6dc28ba6.jpg?1659184068)
そこに、東洋大学校友の宮崎県日南市在住の友人から、「飫肥の味天」が届きました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/22/10/5a84e9bc30f6b2058c39e443043aed76.jpg?1659184095)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/51/fe/64d220e6fdb8a29f9e6efbd9c36d06aa.jpg?1659184095)
毎年のことなので、友人に感謝🥲なのです。さっそく、私はごぼう天を一つ食べました。うまい😋この甘みだね〜!
With the air conditioning on, today we had cold pork shabu-shabu for brunch and enjoyed a tasty can of beer.
Then, a friend of Toyo University who lives in Nichinan City, Miyazaki Prefecture, sent us some Obi no Ajiten.
This is something I do every year, so I am grateful to my friend. I immediately ate one of the burdock root tenders. Delicious😋 This sweetness.