本日、私たちの夕飯を兼ねたちょい飲みはやきとり「ばんきち」で、生ビールを飲みながらとり皮、つくね、豚バラ、レバー、手羽先、とり皮ポン酢などを美味しくいただきました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/77/ed/11acc25c96fbd1f5ff402dccd80a44ee.jpg?1655298684)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/58/da/1ea69bf79abaacdf16231249620b5a96.jpg?1655298685)
そして、ライス🍚大盛りもオーダーし、焼き鳥のタレをかけて食べました。いと、うまし!
2022.6.15
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5c/90/8f47ac5cd43ae274e918952fea4df304.jpg?1655298709)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/44/65/ceef8cbd7746907045e043d01d3c754d.jpg?1655298709)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/78/b4/d15ddf5bef1d2a37048420bdac964e9e.jpg?1655298709)
Today, our dinner drinking party was at Yakitori 'Bankichi', where we drank draft beer and enjoyed a delicious meal of chicken skin, tsukune, pork belly, liver, chicken wings and torikawa ponzu (chicken skin ponzu).
We also ordered a large portion of rice🍚 and ate it with yakitori sauce. Very tasty!
2022.6.15