僕は練り物が好き。
おでんのタネではなくて。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/3e/fa/0e61168849bac1bfec4987535cb63624.jpg?1670947506)
たとえば、宮城県の笹かまぼこ。義兄から届いた。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/6f/fd/28095eb22a560be6c4c0effb2e979b1d.jpg?1670947525)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/69/7d/8f7e4d59daeda4b7c42bfbd0135e8994.jpg?1670947525)
たとえば、鹿児島のさつま揚げ、今夜友人から届いた。これで、イモ焼酎のお湯割りなんぞをやったら、うまいのなんのって。たまりませんよ🤭
I like paste.
Not oden (oden seasoning).
For example, Miyagi Prefecture's sasa-kamaboko. My brother-in-law sent it to me.
For example, Satsuma-age (fried fish cake) from Kagoshima Prefecture, which I received from a friend tonight. It's so good when we drink sweet potato shochu with it. I can't get enough of it!