本日、私たちのランチは南部市場の食堂でした。私と息子が食べたかった「穴子丼(税込約1900円)」(2つ)と妻が狙っていた「アジフライ(税込1300円)」を3人で美味しくいただきました。
お酒はアサヒスーパードライ瓶ビール、和食とぴったりでした。
そのあと、魚の干物、牧場のお肉、八百屋みなみの野菜と果物まで、たくさんの食材を仕入れてきました。
さらに、創業明治25年のたれ屋さんで、数種類のたれを買ってきました。帰路、バス停までの歩きがきつかったけど、大満足の1日でした。
Today our lunch was at the Nanbu Market cafeteria. My son and I wanted to eat "Anago-don" (about 1,900 yen including tax) (two pieces) and my wife wanted to eat "Fried horse mackerel" (1,300 yen including tax), and the three of us enjoyed them.
We drank Asahi Super Dry bottled beer, which went perfectly with the Japanese food.
After that, we stocked up on many ingredients, from dried fish, ranch meats, to vegetables and fruits from the grocery store Minami.
In addition, we bought several kinds of sauce at a sauce shop that has been in business since 1892. The walk back to the bus stop was tough, but it was a very satisfying day.