goo

昨日の私は綱渡りと空中ブランコ

2022年04月16日 | 東洋大学校友会(非公式)
昨日の私は、まるで綱渡りと空中ブランコをしているようでした。
現実とネットの世界を行き来し、版下原稿の手直しやネット印刷への入稿と決済、案内状と返信はがきの作成依頼など、私はパニック寸前でした。


それが終わったら、嬉しい知らせがあり、私は焼肉厨房「天龍」に向かいました。


そして、久しぶりにキリン一番搾り生ビールで美味しい焼肉をいただきました。「終わりよければ全てよし」になれば、こんなに嬉しいことはございません。

Yesterday I was like a tightrope walker and a trapeze artist.
I was on the verge of a panic as I went back and forth between the real world and the online world, reworking drafts, submitting and paying for online printing, and requesting invitations and reply postcards to be made.
Once that was done, I headed to Tenryu, a yakiniku kitchen, with happy news.
And for the first time in a long time, I was served delicious yakiniku with Kirin Ichiban Shibori draft beer. I would have been very happy if all was well that ends well.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
goo | コメント ( 0 ) | トラックバック ( 0 )