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OB会、詩吟とちょい呑み!

2022年05月06日 | 三田だより
本日、私のちょい呑みは慶応仲通り、中華「龍門」で生ビールを飲みながら、麻婆豆腐、餃子🥟、チャーハンを美味しくいただきました

その前に、定例の詩吟教室で大きな声を出しました。
約1時間、中国の漢詩を6つ、素読と吟詠を3回ずつお稽古しました。
そして、詩吟教室の前には、午前10時半から午後3時15分前まで、OB会のお手伝いをしました

Today, my little drink was Mapo tofu, dumplings 🥟, and fried rice while drinking draft beer at Chinese "Ryumon" on Keio Nakadori.
Before that, I made a loud voice in the regular Shigin class.
For about an hour, I practiced six Chinese poems, three readings and three poems.
And, in front of the Shigin class, I helped the alumni association from 10:30 am to 3:15 pm
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アジの刺身と骨の唐揚げについて

2022年05月06日 | O60→70(オーバー70歳)
私はアジの刺身で、アサヒのグラスビールを美味しく飲んでいます。田町駅西口地下の「謙徳」さん「自慢の寄り道セット」です。

捌いたばかりの骨になったサバは、お口パクパク、尾ひれヒラヒラ、顎ひれパタパタさせているのです。

残酷だという説もあるけれど、私はアジの命をありがたくいただいています。私はスタッフ女子を呼び、いつものように、アジの骨を揚げてくれるたので、これがまた美味しかった。

I am sashimi of horse mackerel and drink Asahi glass beer deliciously. "Kentoku" in the basement of the west exit of Tamachi Station is a "pride of detour set".
The mackerel, which has become a bone that has just been loosened, is fluttering in the mouth, flippering in the tail, and fluttering in the chin.
There is a theory that it is cruel, but I am grateful for the life of horse mackerel. I called the staff girls and, as usual, raised the bones of horse mackerel, so this was delicious again.
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