goo

ゆず塩ラーメンとカボチャの甘辛煮

2022年05月10日 | 気ままな横浜ライフ
本日、わたしのランチはマルちゃん「正麺/ゆず塩ラーメン」でした

たまごを一つトッピングしました
その後、私は夕飯(シイタケの肉詰め)の準備をしました。

そして、その前に作ったカボチャの甘辛煮を食べながら、焼酎の水割りを飲みました

今日は暑かったので、わたしののどが喜んでいました

Today, my lunch was Maru-chan "Syomen / Yuzu Shio Ramen".
I topped it with an egg.
After that, I prepared dinner (stuffed with shiitake mushrooms).
By the way, I drank the water of shochu while eating the sweet and spicy boiled pumpkin I made before that.
It was hot today, so my throat was happy.
goo | コメント ( 0 ) | トラックバック ( 0 )

東武ホテル錦糸町で素敵なランチ

2022年05月10日 | O60→70(オーバー70歳)
The other day, my lunch was at the restaurant of Kinshicho Tobu Hotel.

The lunch while looking at the Tokyo Sky Tree in front of me was an extremely luxurious atmosphere.


先日、私のランチは錦糸町・東武ホテルのレストランでした。

目の前に、東京スカイツリーを眺めながらの会食は、贅沢極まりない雰囲気でした。
goo | コメント ( 0 ) | トラックバック ( 0 )