本日、私は久しぶりの炊事当番、都内でのOB会のお手伝いを終え、真っ直ぐ帰宅しました
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2b/90/1c33a64f2d37b7ffa3eed0fb3f6413b9.jpg?1652085750)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/01/8f/2cd7a08ec4e71f3a31efb42ba819d507.jpg?1652085951)
途中、私は大岡川沿いの花の写真を撮りました
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/30/64/fcbb0ed8198e067b084b6190275d6151.jpg?1652085970)
すでに、アジサイの緑の蕾が燃え出し、コバノランタナは咲き始めました
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/1e/ea/748663db41cbae7364d18fe26c8b2b62.jpg?1652085795)
炊事当番当番をしながら、私は冷凍しておいた宮崎名産の「味天」を解凍し、焼酎の水割りを飲んでいます。美味しい
Today, after a long absence of cooking duty, I finished helping the alumni party in Tokyo and went straight home.
On the way, I took a picture of the flowers along the Ooka River
Already, the green buds of hydrangea have burned and the trailing lantana has begun to bloom.
While on duty for cooking, I thaw the frozen Miyazaki specialty "Ajiten" and drink shochu with water. delicious