先日のランチは、横浜真金町一丁目の中華「龍華」さんで、諸先輩さんたちと焼きそば、餃子、野菜炒めなどをつまみながら、ノンアルコールビールを美味しくいただきました
The other day, I had lunch at the Chinese restaurant “Ryuka” in Magnecho 1-chome, Yokohama.
帰路、桂歌丸さんの自宅前で合掌し、横浜橋商店街で「ぶざまな(あんこダダ漏れ、多過ぎてまとまらない生地)たい焼き(一つ100円)」と豊野さんの天ぷらを買い、夕食は天丼にして食べました
On the way back, we put our hands together in front of Utamaru Katsura's house and bought Mr. Toyono's tempura at the Yokohamabashi shopping street. I had a tempura bowl for dinner.
食後、宮崎県産の切り干し大根を買ってあったので、こんにゃく、にんじん、油揚げを刻んで和え物を作りました。明日になったら、味が染み込んでうまくなっているだろうなぁ
After the meal, I had bought dried daikon radish from Miyazaki Prefecture, so I chopped up konnyaku, carrots, and fried tofu to make a sauce.
By tomorrow, the taste will soak in and it will be fine,