本日、私のランチは妻特製の弁当。
お米は、福島県東白川郡塙町産の新米だから、冷めてもすこぶる美味しくて、送ってくれた次兄に感謝感激です。
そして、1人ちょい飲み夕飯は、日高屋お茶の水店で、レバニラ炒め定食にキリン一番搾り生ビールでした。
空腹でのアルコール、私は少し酔ってしまい、京浜東北線で行ったり来たりの乗り越し、やっと自宅にたどり着きました。
Today, my lunch is my wife's special bento. The rice is freshly grown in Hanawa-machi, Higashi-Shirakawa-gun, Fukushima Prefecture, so it's delicious even when it's cold, so I'm very grateful to my second brother for sending it to me.
And for dinner, I had a stir-fried levanilla set meal and Kirin Ichiban Shibori draft beer at Hidakaya Ochanomizu store.
Alcohol on an empty stomach, I got a little drunk, and after taking the Keihin Tohoku Line back and forth, I finally made it home.