先週の土曜日、新鮮な野菜が豊富な「しゃぶ葉」井土ヶ谷店さんで、豚ロース食べ放題ランチをいただきました。

前回はなかったセルフのワッフルが、焼きたて、自分なりのトッピング、盛り付けも楽しめ、とても美味しかったです。

帰り道、沈丁花の香りを嗅いで、「うん、春だなぁ」とウキウキした気持ちになりました。
Last Saturday, we had an all-you-can-eat pork loin lunch at the Idogaya branch of Shabu-Yoh, which has an abundance of fresh vegetables.

前回はなかったセルフのワッフルが、焼きたて、自分なりのトッピング、盛り付けも楽しめ、とても美味しかったです。
The self-made waffles, which were not on the menu last time, were freshly baked, and you could enjoy your own toppings and arrangement, and it was very delicious.

帰り道、沈丁花の香りを嗅いで、「うん、春だなぁ」とウキウキした気持ちになりました。
On the way home, I smelled the scent of Cinchoge, and felt excited, thinking, "Yeah, it's spring."