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やまやの辛子明太子と高菜漬け!〈英訳付〉

2015年10月25日 | ここで一服・水元正介
▼10月20日のランチは、「やまや浜松町店」で焼き魚(銚子産の塩さば)を食べました。お値段は1000円なのですが、辛子明太子と高菜漬け、ご飯が食べ放題なので、ものすごくお得感があり、その美味しさに感動ものなのです。

For lunch on October 20th, I ate grilled fish (salted mackerel from Choshi) at Yamaya Hamamatsucho.
The price is 1000 yen, but you can eat all-you-can-eat spicy mentaiko, pickled mustard greens, and rice.
▼レジに辛子明太子マヨネーズが販売されていたので、思わず買ってしまいました。食パンやジャガイモに、とっても合うそうなので今晩やってみます。浜松町で食後の散歩は、一服がてら紅葉間近の芝離宮恩賜庭園、秋晴れで清々しい火曜日の昼でした。

Karashi mentaiko mayonnaise was sold at the cash register, so I bought it without thinking.
It seems to go very well with bread and potatoes, so I will try it tonight.
After a meal in Hamamatsucho, I took a walk at the Shiba Rikyu Garden, which was close to the autumn leaves, on a clear and refreshing Tuesday afternoon.



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