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The 44th Senbai Yose

2021年11月04日 | 三田だより
今年も「せんばい寄席」の時期になりました。年々、私は1年の過ぎる速さに驚いています。



「第44回せんばい寄席」のプログラムでは、今回のテーマが「個性の集まり 笑いの交差点」とのことです。
私の一番の楽しみは、やはり漫才の「ナイツ」ですね。ライブで見るのは初めてなので、とても期待しています。

It's that time of year again for the "Senbai Yose". Every year, I am amazed at how fast the year goes by.
According to the program of the 44th Senbai Yose, the theme of this year's event is "Gathering of Individuality, Intersection of Laughter".
What I'm looking forward to the most is the manzai act "Knights". It's my first time to see them live, so I'm really looking forward to it.
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I went straight to the izakaya.

2021年11月04日 | 三田だより
私は今日(10月18日)、コロナ感染者数が急減している東京都に来ています。
午前10時30分から午後4時まで、私は全国への文書発送など、OB会のお手伝いをしました。
東京は肌寒かったですが、久しぶりの肉体労働で、私はとても清々しい疲れを感じました。


そんな時、私は、疲れを癒すお酒を飲みたくなります。だから、お手伝いを終えたらすぐ、専売ビル地下の居酒屋さんに直行しました。
私は友人たちと、写真のような料理を食べながら、1杯目はキリンの生ビール飲み干し、2杯目はレモンサワーを飲んでいます。




I am here in Tokyo today where the number of coronary infections is rapidly declining.
From 10:30 a.m. to 4:00 p.m., I assisted the OB Association in sending out documents to all over Japan.
It was chilly in Tokyo, but it was the first time in a long time that I did physical work and I felt very refreshed and tired.
At such times, I feel like having a drink to soothe my fatigue. So as soon as I finished helping out, I went straight to the izakaya in the basement of the Senso Building.



My friends and I drank Kirin draft beer for the first round and lemon sour for the second round while eating dishes like the pictures.
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栗の渋皮と格闘する

2021年11月04日 | 気ままな横浜ライフ
先月、危うく指を傷つけそうになりながら、福島県東白川郡塙産の栗の皮をむきました



面倒なこともありますが、私はちょっとだけ渋皮を残します。栗ご飯の味付けはシンプルに塩だけ、出来上がりが楽しみながら皮をむきました
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