昨夜、わが家は横浜中華街で食べ歩きしました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/31/88/bb0a4224f64589b725d47b6895e6ed62.jpg?1672669380)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5a/d6/4982919ad19d4c3c5aec9ac56e9999c3.jpg?1672669381)
上海焼き小籠包、海老入り香港風クレープ、景徳鎮の四川マーボ豆腐、江戸清の肉まんなどを美味しくいただきました。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/32/d3/2f9eaca388c35f384690bb91e68f8c96.jpg?1672669412)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/75/2a/75414837e751d091c739d23136a4053f.jpg?1672669412)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/6d/ee/0a00810456e55e5416e627203a8d9056.jpg?1672669412)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/08/8a/e596ce43c31ea2d0381b3ae753343c42.jpg?1672669412)
お酒は、妻がポットに入れてきた焼酎「黒霧島」のお湯割りでした。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/78/65/3b5d891cfe73129949b0d66777a23b7e.jpg?1672669439)
Last night, my family went out to eat in Yokohama Chinatown.
We had delicious Shanghai-style xiao long bao, Hong Kong-style crepe with shrimp, Sichuan mapo tofu from Keitokuchin, and meat buns from Edosei.
The sake was the shochu "Kurokirishima" that my wife put in a pot with hot water.