トマトが大好物ですだ!
今が一番美味しい時期でしょうねー。
I love tomatoes. They are really delicious now!
そのまま食べても勿論美味しい。
バルサミコ+塩+胡椒+オリーブオイルに漬けたのもかなり美味しい♪
I like eating them fresh, but tomatoes marinated with balsamic are seriously tasty!
暑いので火を使う時間はできるだけ短くしたい。
お蕎麦だと茹で時間5-6分。
カペッリーニだと調理時間が2分!
今日はバルサミコに漬けたトマトとあわせた冷製パスタ。
It is so hot that I want to minimize the time in front of the hob.
Soba takes 5-6 minutes to cook.
Capellini takes only 2 minutes!
I decided to combine the marinated tomatoes and capellini for my lunch.
茹で上がったパスタにガーリックオイルとバジルペストを混ぜたものを回しかけパルミジャーノを振る。
トマトは刻んで入れれば良かったけど、面倒だったのでそのまんま
Add garlic oil and some basil pasto onto the cooked pasta, then sprinkle some grated Parmigiano.
Garnish with the marinated tomatoes.
I should have cut the tomatoes into smaller pieces, but I was hungry!
I couldn't garnish with basil leaves, for my basil plant died...
I blame the heat!!