何度か作っています。
写真を撮って貰ったので手順を記録。
Ingredients
- ▢ 700 g / 1.2 lb chicken thighs , skinless boneless (or breast)
- ▢ 1.5 tbsp olive oil
- ▢ 2 tbsp tomato paste
- ▢ 2 tsp sugar
- ▢ 1 cup (250ml) chicken broth, separated (liquid stock)
HOMEMADE TACO SEASONING:
- ▢ 3 tbsp lime juice (Note 1)
- ▢ 1 tbsp olive oil
- ▢ 2 garlic cloves , minced
- ▢ 2 tsp EACH garlic powder, onion powder, dried oregano
- ▢ 3 tsp EACH cumin powder, paprika
- ▢ 1/2 tsp cayenne pepper (adjust spiciness to taste, can skip)
- ▢ 1 tsp salt
- ▢ 1/2 tsp black pepper
スパイス類に
レモン汁とチキンブロスを加え
チキンに纏わせ
焼き付ける。
シュレッドする(裂く)
ソースを作る。
裂いたチキンを戻し入れて
ちょっと煮詰めたら完成。
レタス、トマト(Costcoのグレープトマト美味しい)、チーズ、コーン、アヴォカドなどをトルティーヤで巻いてかぶりつく❣️
美味しいでーす🤤
好きなものを好きなだけ。 手巻き寿司みたいデス👍
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます