何度か作っています。
写真を撮って貰ったので手順を記録。
Ingredients
- ▢ 700 g / 1.2 lb chicken thighs , skinless boneless (or breast)
- ▢ 1.5 tbsp olive oil
- ▢ 2 tbsp tomato paste
- ▢ 2 tsp sugar
- ▢ 1 cup (250ml) chicken broth, separated (liquid stock)
HOMEMADE TACO SEASONING:
- ▢ 3 tbsp lime juice (Note 1)
- ▢ 1 tbsp olive oil
- ▢ 2 garlic cloves , minced
- ▢ 2 tsp EACH garlic powder, onion powder, dried oregano
- ▢ 3 tsp EACH cumin powder, paprika
- ▢ 1/2 tsp cayenne pepper (adjust spiciness to taste, can skip)
- ▢ 1 tsp salt
- ▢ 1/2 tsp black pepper
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/6b/53/ef16bfda45398d90bc05107a9d0721d6.jpg)
スパイス類に
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/0c/5b/5c97312de62b13b205f3b1eab6636020.jpg)
レモン汁とチキンブロスを加え
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/4c/bc/a310bea505d080ac35cf6879bd0212c5.jpg)
チキンに纏わせ
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/02/63/f24a199472da64c90c1e8688455ac0c6.jpg)
焼き付ける。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/0f/cb/2f881ee53e1a1c82f19f7f80c6b546c1.jpg)
シュレッドする(裂く)
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/5c/39/b2c96a5079cf492f5be3753442ea0b03.jpg)
ソースを作る。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/25/7f/944d7988102d1cecc87b7c18a7c715fb.jpg)
裂いたチキンを戻し入れて
ちょっと煮詰めたら完成。
![](https://blogimg.goo.ne.jp/user_image/2a/cf/72916d68ed04ca509ba4d67d1c3d4c3a.jpg)
レタス、トマト(Costcoのグレープトマト美味しい)、チーズ、コーン、アヴォカドなどをトルティーヤで巻いてかぶりつく❣️
美味しいでーす🤤
好きなものを好きなだけ。 手巻き寿司みたいデス👍
※コメント投稿者のブログIDはブログ作成者のみに通知されます