A Slow Life of Mister Masuda

定年退職後のスローライフを公開!

巣ごもり料理

2020年05月18日 16時20分38秒 | 食事
5月18日(月)

自粛暮らしも三カ月近くになると昼食のメニューも種切れ。
久しぶりにラザーニヤを作ってみた。
ミートソース・ホワイトソース・チーズ、材料はシンプルでこの辺のスーパーで
手に入るものばかりだが、板状のパスタ・ラザーニヤは無理。
コロナが始まった頃麻布のナショナルで買っておいたものがあって、これはラッキー。
When the self-restraint living was nearly three months,it was so difficult to
choice the menu for lunch .
We cooked lasagna after a long absence.
Meat sauce ,white sauce, cheese and other materials were available 
at a supermarket of the neighborhood,but it was impossible to get 
the board-formed pasta lasagna.
We bought them at National of Azabu before the corona began, and that was lucky.
 
食後のデザートにはチョコレートファッジ。
以前、孫娘からパウンドケーキ型のハーフサイズの物を御土産にもらったのだが
それが、老夫婦二人の暮らしにはとても具合が良い。
This is a Home-made dessert.
A  chocolate fudge for dessert after the meal.
We were given the half size of the pound cake  tray  
for a souvenir from a granddaughter long time ago.
 But it is well at all for the living of  old couples. 


最新の画像もっと見る

コメントを投稿