A Slow Life of Mister Masuda

定年退職後のスローライフを公開!

ラタトゥイュ

2021年07月23日 11時42分06秒 | 食事
7月24日(土)

夏野菜の美味しい時期だ。久し振りにラタトゥイユを作った。
出来立てを肉料理の付け合わせにして食べるのも美味しいが
冷蔵庫で冷やしたものをサラダのように食べるのも美味しい。

今日はアンチョビーを加えてトーストしたバゲットに載せて頂いた。
これは美味。超お薦めである。
It is the time when vegetables are delicious in the summer. Mrs. Masuda made "Ratatouille" after a long time. It is delicious to eat with a fresh one as the garnish of meat dishes.
Also, it becomes the delicious salad if cools it in a refrigerator.  I had  put it on the toasted baguette which added an anchovy. This is so delicious. Super recommended.

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1 コメント

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Unknown (Tom)
2021-07-25 11:02:59
ミシュラン星付きレストランのメニューの様です。 
ワンダフル!
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