6月12日(水)
太めのホワイトアスパラガスが手に入った。
細いものはよく見かけるが太いもののほうが美味である。
よく冷やしてヴィネグレットソースでシンプルに頂く。
ミセスマスダは冷スープが一番というが,ヴィネグレットソースで頂くこれもなかなかの味である。
続いてパエリア。我家の定番につき今回はNo Photo.
4,5年前デュッセルドルフに二か月ほど滞在していたことがあるが
ホワイトアスパラガスのシーズンでもう少し立派なものが
1ダース4ユーロ(400円)くらいだった。
因みに今回は一本200円也。
We bought white asparagus at super market.
Thin asparagus is well, but a big asparagus is more delicious.
We cooled asparagus well and eats with vinaigrette sauce.
But this is quite good taste.
It was paella follows.
This time is No Photo. because of a basic dish of my home.
We had stayed in Dusseldorf four or five years ago for approximately
two months,but one dozen asparagus which were a little more excellent
in a season of the white asparagus were 4 euros (400 yen).
By the way, this time in Japan one was just 200 yen.

細いものはよく見かけるが太いもののほうが美味である。
よく冷やしてヴィネグレットソースでシンプルに頂く。
ミセスマスダは冷スープが一番というが,ヴィネグレットソースで頂くこれもなかなかの味である。
続いてパエリア。我家の定番につき今回はNo Photo.
4,5年前デュッセルドルフに二か月ほど滞在していたことがあるが
ホワイトアスパラガスのシーズンでもう少し立派なものが
1ダース4ユーロ(400円)くらいだった。
因みに今回は一本200円也。
We bought white asparagus at super market.
Thin asparagus is well, but a big asparagus is more delicious.
We cooled asparagus well and eats with vinaigrette sauce.
But this is quite good taste.
It was paella follows.
This time is No Photo. because of a basic dish of my home.
We had stayed in Dusseldorf four or five years ago for approximately
two months,but one dozen asparagus which were a little more excellent
in a season of the white asparagus were 4 euros (400 yen).
By the way, this time in Japan one was just 200 yen.