A Slow Life of Mister Masuda

定年退職後のスローライフを公開!

パスタ

2021年02月01日 19時48分17秒 | 食事
2月4日(木)


以前、イタリア人の家庭でご馳走になったパスタを作ってみた。
オリーブオイルで鷹の爪とアンチョビーを炒め続いて玉葱を炒め、仕上げにフェンネルを。
至極簡単で美味。
りんごとセロリ、それにレーズンと胡桃を加えたウゥルドルフ・アストリア・ホテルの
名物サラダヲ添えて。
I was entertained with pasta lunch by an Italian family  on old days. 
I cooked the same pasta today.  The sauce of pasta is mainly an anchovy 
and onion with olive oil and several spices.   It is quite easy to cook and is delicious.
Attached the mix salad (apple and celery and raisin and a walnut),
 specialty 
of Rudolf Astoria Hotel in NY.