2月18日(月)
今日は長男のSTクンの車を煩わして六本木の新国立美術館へ。
出品中のミスターマスダの作品の引き取りである。
帰途軽く食事という事で神田藪蕎麦へ。
火事の後再建したが以前の建物の雰囲気の方が好きだ。
藪蕎麦では「天種とせいろ」を必ず注文する。蕎麦の後近くの「竹むら」で粟ぜんざいを頂くのが
楽しみだったが今日は定休日。誠に残念。
After having taken over my exhibition work in the art museum
of Roppongi,
Mr. Masuda went to the noodle soba shop of Kanda.
I went to the favorite OSHIRUKo shop close to the soba shop, but it was a regular holiday.
I was really disappointed.
今日は長男のSTクンの車を煩わして六本木の新国立美術館へ。
出品中のミスターマスダの作品の引き取りである。
帰途軽く食事という事で神田藪蕎麦へ。
火事の後再建したが以前の建物の雰囲気の方が好きだ。
藪蕎麦では「天種とせいろ」を必ず注文する。蕎麦の後近くの「竹むら」で粟ぜんざいを頂くのが
楽しみだったが今日は定休日。誠に残念。
After having taken over my exhibition work in the art museum
of Roppongi,
Mr. Masuda went to the noodle soba shop of Kanda.
I went to the favorite OSHIRUKo shop close to the soba shop, but it was a regular holiday.
I was really disappointed.