昨日牛肉が安かった。そして今日は仕事が夕方までなのでグラーシュを作っておいた。
オーストリア料理です。
赤いけど辛くないです。前の日に作る事は鉄則。
ブイヨンなど使わないけどコクがあって「飲むステーキ」って感じです。
温まって力が出る。
I'm sorry I didn't write in English for a while.
I will catch up someday.
I cooked Gulash yesterday. Of course we eat it today.
We love this Austrian dish.
It's tasts like a liquid beaf steak. We can get warmth and power both.
オーストリア料理です。
赤いけど辛くないです。前の日に作る事は鉄則。
ブイヨンなど使わないけどコクがあって「飲むステーキ」って感じです。
温まって力が出る。
I'm sorry I didn't write in English for a while.
I will catch up someday.
I cooked Gulash yesterday. Of course we eat it today.
We love this Austrian dish.
It's tasts like a liquid beaf steak. We can get warmth and power both.